Contact

We komen graag in contact met je! 1ngenieur is gevestigd te Nijmegen. Ons adres, onze contactgegevens, nummer van de kamer van koophandel en bankgegevens zijn: Berg en Dalseweg 127, 6522 BE, Nijmegen. Bel ons svp op (024) 202 20 33. Mailen kan naar info (a) 1ngenieur nl. KVK: 09187309. RABOBANK: NL30RABO0325246335

Ben je student?
Heb je een vraag over een stage- of afstudeeropdracht? Mail of bel ons gerust, we helpen je graag.

Ben je werkgever?
Wil je adverteren en/of jullie werkgeversmerk versterken onder de nieuwe generatie ingenieurs? Wij denken graag met jullie mee. Het adverteren van stage- en afstudeeropdrachten is GRATIS!

Sponsoring en promotie
1ngenieur oriënteert zich op dit moment op het ondersteunen van bijvoorbeeld technische studieverenigingen. Verzoeken kunnen gemaild worden naar erik (a) 1ngenieur nl.

Overige informatie
1ngenieur is een onderdeel van Carré Recruitment Marketeers. Wij helpen organisaties in de techniek om sneller en eenvoudiger schaars technisch talent te vinden en te binden aan hun organisatie. Dit doen wij door het inzetten van online platformen die wij speciaal voor technici hebben ontwikkeld. Een voorbeeld hiervan is Carrièreverhalen.nl

Wil je meer casussen van andere opdrachtgevers lezen en meer informatie over de dienstverlening van Carré Recruitment Marketeers, kijk dan op onze website.

Fields marked with an * are required