Review Reasonnet
4.5
Geplaatst op:

Zeer uitdagende afstudeeropdracht gekregen bij Reasonnet!

Review

Ik studeer Human Technology op de Haagse Hogeschool en ik heb een zeer uitdagende afstudeeropdracht gekregen bij Reasonnet. Mijn begeleider is zeer tevreden over de door mij beschreven opdracht, opzet en methodiek voor het onderzoek. Het voorbereidende werk heeft uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen! Op dit moment ben ik nog bezig met afstuderen, maar tot nu toe ben ik zeer tevreden met de richting van de opdracht en de begeleiding. Ik heb het naar mijn zin, samen met de gezellige collega’s weten we een prettige werksfeer te creëren. Ik doe mijn best om het eindresultaat van mijn opdracht een toegevoegde waarde voor Reasonnet te laten zijn, want ik werk graag mee aan het verbeteren van deze organisatie!

 
Algemene_indruk
Begeleiding
Uitdaging
Collegas