Review
4.5
Geplaatst op:

Afstudeerstage Witteveen+Bos

Review

Witteveen+Bos is een internationaal opererend Ingenieursbureau die vele takken van sport beoefend. zowel Bouwkundig als Civieltechnisch. Hoofdkantoor is gevestigd in Deventer en dit is tevens waar ik Afstudeer, afdeling: PMC gebouwde omgeving.

Afstuderen bij Witteveen+Bos is een ervaring op zich. Het is een enorm bedrijf met veel vakkennis en expertise op bouwkundig gebied. Je wordt vanaf de eerste dag opgenomen binnen het team en alle collega’s zijn zeer gedreven en geïnteresseerd om te helpen met het afstudeeronderzoek. Wat dat betreft is het een open bedrijfscultuur je kunt namelijk ten alle tijde bij iedereen binnenlopen wat zeer prettig is.

Witteveen+Bos is een van de grootste en vooraanstaande bedrijven in de markt, het afstuderen wordt dan ook zeer serieus genomen en dit betekend ook dat ze verwachten dat je er de volle 200% voor gaat. Ze zijn dus ook niet zomaar tevreden! Echter leer je hier super veel van en haal je het uiterste uit je project naar boven wat resulteert in een beter eindresultaat, en tevens voor je persoonlijke ontwikkeling.

Ik zou het een ander zeker aanraden om bij Witteveen+Bos stage te lopen of af te studeren wanneer deze mogelijkheid bestaat. Ze dagen je uit, je krijgt kansen om jezelf te ontwikkelen en wordt opgenomen in hun team als werknemer. Een prettige sfeer die resulteert in een goede werkervaring!!

 

 
Algemene_indruk
Begeleiding
Uitdaging
Collegas