BKL Engineering BV is een specialist in tooling voor hijs- en hefsystemen. BKL ontwikkelt en bouwt gereedschappen, prototypes transportmiddelen en speciaal machines voor de high-tech industrie, ook voor cleanroom toepassingen. Mede door het specialisme heeft BKL Engineering BV zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. Met ruim 45 creatieve professionals zijn we een modern en toegankelijk bedrijf. We werken aan multi-disciplaire projecten waarbij onze eigen werkplaats garant staat voor innovatie en kwaliteit. De afdeling engineering geeft met 25 engineers, van junior tot projectleider en architect, inhoud aan onze projecten. Hier worden ideeën en concepten bedacht die tot complete ontwerpen worden uitgewerkt. Aansluitend wordt hieraan in de werkplaats vorm gegeven. Tevens vinden hier de keuringen en inspecties plaats.

Deel jouw ervaringen!

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen bij BKL engineering, wacht niet en schrijf nu jouw review over je stage/afstudeerplek!

Geef nu je mening!
Starters gezocht!

Wij zoeken HBO starters werktuigbouwkunde!

BKL zoekt starters. Heb jij enige ervaring of ben je een HBO schoolverlater werktuigbouwkunde of industriele automatisering en wil je werken in de wereld de van staal, machines en hefsystemen? We komen graag met je in contact! Zie bijvoorbeeld: https://www.1ngenieur.nl/opdracht/junior-mechanical-engineer/

Mechanisch

Carriereverhalen.nl maakte film over werken bij BKL