1ng.nl

Een nieuwe start voor 1ngenieur

Geplaatst door:

Stage- en afstudeeropdrachten in de techniek
Ongeveer 6 jaar geleden ontvingen wij veel stage- en afstudeerverzoeken van techniek studenten. Technici bemiddelen was destijds, en is nog steeds, onze core-business. Studenten bemiddelen vergt een andere aanpak.

In contact met technische HBO & WO studenten
Omdat we van onze opdrachtgevers ook signalen krijgen dat ze wat lastig met technische HBO en WO studenten alsmede hun opleidingen in contact kunnen komen ontwikkelden we 1ngenieur.

Voor studenten én werkgevers in de techniek!
1ngenieur is een jobboard speciaal voor HBO & WO studenten die een technische opleiding volgen en opzoek zijn naar een leuke stage- of afstudeeropdracht. Maar 1ngenieur gaat ook werkgevers in de techniek helpen om eenvoudiger en sneller in contact te treden met de nieuwe generatie ingenieurs.

GRATIS HBO en WO stage- en afstudeeropdracht en adverteren!
Werkgevers in de techniek kunnen gratis HBO en WO stage- en afstudeeropdrachten adverteren op 1ngenieur Student & Techniek. Geïnteresseerden studenten zullen rechtstreeks reageren.

Succesvol!
De eerste anderhalf jaar was 1ngenieur Student & Techniek erg succesvol. Werkgevers plaatsten veel stage- en afstudeeropdrachten en HBO en WO studenten vonden eenvoudiger een leuke opdracht. De inschrijvingen van talentvolle technici stroomden binnen! Vanwege dit succes bedachten wij dit door te kunnen trekken naar 1ngenieur.nl als jobboard voor iedereen in de techniek die een leuke baan of nieuwe medewerker zocht. Deze gedachte bleek foutief te zijn.

Terug naar een niche stage- en afstudeerbank
1ngenieur Student & Techniek was succesvol als niche-jobboard. Er bleken reeds voldoende vacaturebanken in de techniek te zijn. Wij konden onze meerwaarde als algemene techniek jobboard veel minder laten zien. We hebben er echter veel van geleerd en bovenal ingezien dat er in Nederland vooral nog ruimte is voor niche-jobboards met een unieke meerwaarde.
1ngenieur biedt meerwaarde;

De meerwaarde van 1ngenieur
We gaan ons weer volledig focussen op techniek studenten die een technische HBO of WO opleiding volgen en opzoek zijn naar een leuke stage- of afstudeeropdracht. Tevens zullen wij ons richten op werkgevers in de techniek die graag in contact komen met jong technisch talent. Het adverteren van stage- en afstudeeropdrachten zal GRATIS blijven en student en werkgever komen rechtstreeks met elkaar in contact ná inschrijving op een stage/ afstudeeropdracht. De focus op enkel technische HBO en WO stage en afstudeeropdrachten is UNIEK in Nederland. Daarnaast grijpen wij terug naar onze algemeen succesvolle Google-url www.stage-afstuderen.nl

NIEUW: Review en verhalen
Wij bieden zowel techniek studenten alsmede werkgevers in de techniek extra mogelijkheden op 1ngenieur. Studenten kunnen door middel van reviews hun mening geven over een eerdere stage- of afstudeeropdracht. Op deze manier helpen ze mede-studenten een betere stage- of afstudeerkeuze te maken. Werkgevers kunnen zich door middel van deze reviews onderscheiden en kunnen door middel van stage- en afstudeerverhalen van (oud) stagiaires en afstudeerders zich nader profileren onder een jonge schaarse doelgroep en tegelijkertijd bouwen aan hun werkgeversmerk onder deze nieuwe generatie ingenieurs.

info@1ngenieur.nl

Laat een reactie achter