Aangenaam!

 

1ng-hat

Elke dag helpen wij studenten Bouwkunde, Civiele techniek, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Technische bedrijfskunde en Informatica aan de leukste HBO & WO stage-, afstudeeropdrachten maar ook startfuncties.

Wat doen we?

1ngenieur brengt HBO en WO studenten in contact met bedrijven die uitdagende stage- opdrachten, afstudeeropdrachten of startfuncties vacant hebben.

In een open, no-nonsens cultuur werken onze student-recruiters en ambassadeurs op technische hogescholen en universiteiten met elkaar samen om constant het beste technisch talent te scouten met maar één doel: technisch talent en organisaties dichter bij elkaar brengen.

Wij zijn succesvol omdat wij de taal van jong technisch talent spreken maar vooral omdat we dagelijks aanwezig zijn op 7 technische hogescholen en 3 technische universiteiten. We luisteren goed naar wat deze jonge ingenieurs willen en weten hierdoor sneller en beter de juiste match te maken.

generatie-y

IN 2020 BESTAAT 50% VAN ONZE BEROEPSBEVOLKING UIT DE Y GENERATIE!

Onze wereld verandert sneller dan ooit, de innovatie neemt een enorme vlucht. Jonge ingenieurs zullen uw organisatie naast continuïteit tevens een onderscheidene bijdrage bieden aan deze innovaties! Wij helpen u graag de juiste junior ingenieur te vinden.

DUURZAME RELATIES

Wij gaan voor duurzame relaties. Met onze klanten, maar ook met de beste techniek studenten waar wij in geloven. Niet enkel voor een stage- of afstudeerperiode maar uiteindelijk voor een vliegende start van hun carrière in een functie, op een afdeling en bij een organisatie waar zij zichzelf thuis voelen en zich goed verder kunnen ontwikkelen.

We werken o.a. samen met de volgende partners en klanten:

klantent
focus

FOCUS LOST COMPLEXE UITDAGINGEN OP

Het is eigenlijk heel simpel; we focussen ons op iets wat we écht leuk vinden en proberen er steeds beter in te worden. We zijn constant in gesprek met gave organisaties die jong technisch takent zoeken en aan de andere kant spreken we dagelijks tientallen toekomstig ingenieurs Bouwkunde, Civiele techniek, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Technische bedrijfskunde en Informatica. Wij worden blij als ná bijvoorbeeld 6 maanden zowel opdrachtgever als kandidaat zeggen dat ze gelukkig met de match zijn! Daar doen we het voor!

Waar focus jij jezelf op? Een leuke stageopdracht, afstudeeropdracht of wellicht een mooie start van jouw carrière?

Ik help je graag verder! -Erik van't Wout-

ONDERSCHEIDEND

1ngenieur is constant in beweging. Dat vereist ons vakgebied van student-recruitment, maar dat verlangen we ook van onszelf. Vernieuwing en constant onderzoek naar onze jonge eigenzinnige doelgroep houdt ons scherp, en zorgt er voor dat we op de hoogte blijven van de laatste marktontwikkelingen. Daar waar de meeste bureaus vol inzetten op online-benadering geloven wij juist dat offline benaderingen van jonge technici veel beter werkt. Nauw verbonden zijn met hen en op het juiste moment onze meerwaarde persoonlijk aanbieden, daar focussen wij ons op!